Töredékek

Ez a blog azértjött létre, hogy egyfajta közös gondolatláda legyen, tele mély gondolkodású emberek gondolataival, tapasztalataival. Nem az a fajta ezotéria folyik itt, amit a legtöbb/és még egyre több/ ilyen helyen látok. Itt nem különleges képességekről van szó. Ez a józan ész és az őrület határán egyensúlyozó, teljes és tudatos gondolkodásra törekvő eszmecserék helye.

Aktív témák

  • Corine (törölt): talán egyszer megint özönleni kezdenek. :D sőt biztos... sok mindent élsz majd még át, és sok mind... (2012.09.13. 18:51) The End
  • euro_állás: Sajnos ez mindig így volt és mindig is így lesz valószínűleg, hacsak be nem következik egy gyökere... (2012.01.08. 18:37) Nyomda
  • Nefer11: @Nefer11: széttttírom magam akkor hát kezdem, de majd későbbb :) (2009.11.09. 17:10) ÜZENŐFAL
  • Totu Töredék: Biz. :) Nem mondtam, hogy eltávolodtam a blogtól, csak a tartalom frissülését adtam a TI kezetekb... (2009.10.23. 09:52) Kryon rovat I.
  • Totu Töredék: biz. tégy nekem egy szívességet: posztolj. :) Látom, hogy van mit megosztanod. Ha azt látom, hog... (2009.10.09. 14:05) Az ember
  • biz: Pontosan ezt érzem én is mint te Totu!Az a legnagyobb bajom,hogy ebben az anyagias világban nem tu... (2009.10.09. 09:30) Amikor már nem a fent és a lent jelenti a küzdelmet...
  • biz: Sajna nem tudom pontosan ki,de azt mondta hogy amikor olyan álapotba kerülsz amikor semilyen érzés... (2009.10.06. 10:02) Körbetekintés

Címkék

Kryon rovat I.

2009.03.14. 08:44 | Totu Töredék | 12 komment

VIZUALIZÁCIÓ
Vizualizáljátok azt a problémát, mely leginkább jelen van most az életetekben! Vegyétek ki arról a csúnya helyről, ahol van, és tegyétek az öletekbe, mint egy pöttöm, kegyetlen állatkát, mely lehet csúnya és fekete a félelemtől. Azt szeretnénk, hogy ültessétek magatok elé, és lássátok azt élőnek és csordultig tele kétséggel, bizonytalansággal. Azért kértük ez tőletek, mert most van arra lehetőség, hogy csináljunk is vele valamit. Ezen az estén ez a csúnya dolog meg fog oldódni… vagy visszakerül a helyére, ahonnan elővettétek. Láthatjátok, hogy ezeket a dolgokat nem lehet csak úgy kidobni. Nem tűnnek el! Hozzátok TARTOZNAK. Dolgok, melyeket hordoztok magatokban. A tietek, nevekkel ellátva. Elfogadtátok őket. Tegyétek ki most az öletekbe, mint egy megoldatlan feladatot. Metaforikusan és képletesen itt fognak ülni egy olyan helyen, ahol csak ti láthatjátok őket. Ők is fogják hallani az üzenetet.
És most elmondok valamit:
Mielőtt megmutatnám ezt az új módszert, bele kell nézzünk egy történelmi forgatókönyvbe. Elmondom, mit tesznek az emberek normális esetben az olyan problémákkal, amelyek ott vannak az öletekben. Megbeszéljük a RÉGI ENERGIÁT először, mert világosan látnotok kell, hogy miben különbözik az ÚJ ettől.
Ötféleképpen bántok el a régi energia szerint az ilyen problémákkal. Nem vagytok egyedül ezekkel a gondokkal. Tisztán gondolkodó egyéniségként a problémáitok hasonlók másokéhoz. Mi teszi a problémát mégis különlegessé, amikor NEKED van vele dolgod, és nem másnak? Mert te tudod, hogyan működnek a dolgok, ki vagy te, és nem mentesít téged más dolgok alól. Nézzük, mik a régi energiájú módszerek - figyelembe véve a problémák erősségét, és hogy mennyire embert próbálók – amit a dualitás generál, ha bizonyítékra van szükségetek!
1. MENEKÜLÉS
Az első dolog, amit az ember tesz egy túl komoly, mélyreható problémával, hogy elmenekül előle. „ Ha elég messzire futok előle, nem lesz ott, amikor visszajövök” – mondják páran, és ide-oda rohangálnak. Ezt láthatjuk időről időre. A menekülés elkezdődik, és ó, rengeteg úton lehet ám szaladgálni! Vannak olyan utak, melyek lefoglalják az agyat, aztán vannak fizikai lehetőségek is… Ezek olyan folyamatok, melyekkel szándékosan figyelmen kívül hagyjátok a problémát: „ó, elmegy magától, majd elmúlik magától”. De mégis veletek marad, nem igaz? De bizony! És szép lassan egyre rosszabbá is válik. Néha gyűlik tovább, és van, amikor a menekülés energiája még nagyobbra duzzasztja. Nem tudtok elmenekülni!
A régi paradigma az volt, hogy először elmenekültök. Most azt kérdezem tőletek: lehet a dolognak spirituális természete? Miért van az, hogy a félelem és a problémák oly rémisztőek? És a válasz, Kedveseim, spirituális: mert ezeknek a dolgoknak ott az öletekben spirituális energiájuk van! Létrehozott dolgok! Bármikor történik valami, ami mindenek előtt való – és amely félelmet, aggodalmakat keltenek, megzavarják az életeteket. És a legelső dolog, amit csináltok, hogy elmenekültök előle! Ehelyett miért nem fordultok felé, és oldjátok meg őket? A válasz csupán annyi, hogy mert egy óriási spirituális burok veszi körül. Minden problémában van az „otthonból” egy darabka. Minden gond hordoz magában egy kis szeretetet. Tehát az első reakció a menekülés. „Nem akarok oda menni” – mondja az ember. Igen, ez is a megegyezés, a dualitás része. Néha kemény dolog ezt elfogadni. A dualitás kelti a félelmeket.
2. LEGKISEBB ELLENÁLLÁS
Amikor elmenekültök, és látjátok, hogy a probléma ettől még létezik, azt gondoljátok, hogy a megoldás a legkisebb ellenállás. „Rendben van… foglalkozom a dologgal. Azt fogom tenni, ami a legegyszerűbb” – mondjátok, és itt van egy kettősség a dologban. Legtöbbször a legkisebb ellenállás megoldás azt jelenti, hogy semmit nem csináltok vele. Majd valahogy elmúlik. „Mi a legegyszerűbb dolog, amit tehetek – kérditek – hogy megszabaduljak tőle? Megalkuszom vele, de mi a legegyszerűbb?”
Emlékezzetek a korábbi „Sarah és az öreg cipő” példabeszédünkre, hogy semmi dolgunk az öreg cipővel. Az öreg cipőnek metaforikus jelentése van, mégpedig az, hogy az ember csak azt hajlandó megtenni, ami a legkényelmesebb, és legkevesebb problémával jár. Figyeljetek, Kedveseim! Sokszor a legkényelmesebb megoldás a régi energia! Sarah története egyszerű: Sarah időről időre imádkozott egy új állásért, hogy a neki legjobban megfelelő helyen lehessen. Mindössze egy csodálatos foglalkozást szeretett volna, olyat, amit igazán jól tud végezni. Ez volt a szenvedélye, imádkozott, és végül meg is kapta. Az egyetlen út, ahogy meg tudta közelíteni a helyet, ha metróval ment. Sarah klausztrofóbiával jött a világra, és utálta a metrót! Minden alkalommal, mikor felszállt, elkezdett izzadni, elfogta a szorongás, a félelmek, és alig bírta kivárni azt a pár percet, amíg végre kiszállhat belőle. Társteremtéssel létrehozott egy életre szóló állást, és meg kellet alkudnia egy karmikus dologgal, ami látszólag az útjába állt.
Végül Sarah az arany angyala elé állt, ezt mondta: „Ez nem fog menni, ó, vezetőim, arany angyal, drága partnerem, nem fog menni.” Az arany angyal ezt kérdezte tőle: „Mit tegyünk ezzel kapcsolatban?”. Sarah azt kérte, hogy keressenek másik állást. Az angyal pedig így válaszolt: „íme az állás, amit megteremtettél magadnak, és amiért imádkoztál. A te szenvedélyed volt, és a te ajándékod. Miért nem határozod el ehelyett, hogy megszabadulsz a klausztrofóbiádtól?” Sarah így válaszolt: „Mert 50 éve klausztrofóbiában szenvedek, viszont az állás csak 3 hónapja van meg!”
Sarah a legegyszerűbb megoldást választotta: „Keressünk egy másik állást, ami a következő a sorban, ez így egyszerűbb!”. Legtöbben tudjátok, hogy a történetnek figyelemre máltó vége van. Sarah végül elhatározta, hogy kitisztítja a karmikus sajátosságát, megszabadul a bezártságtól való félelmeitől, és megtartja magának a „legjobb állást”, amit megteremtett magának. És mellesleg amikor megtette a Föld is megváltozott egy kicsikét. Az emberek gyakran a legkönnyebben járható utat választják, amely legvalószínűbben, leggyorsabban vezet eredményre, még akkor is, ha nem hoz megoldást a problémára.
3. MEGOSZTÁS
A következő régi energiájú dolog, amit az ember a problémájával kezd, hogy megosztja másokkal. Azt gondolják, hogy ha kellő mennyiségű emberrel megosztják a problémákat, akkor elmúlik magától. És szépen megszervezik magunknak és a barátainak a dráma csoportokat. Felhívják a barátaikat, és elmondják nekik részletesen az összes létező problémájukat. Időről időre sorolják őket, és azt hiszik, hogy ha elég sokszor megosztják másokkal, majd csak elmúlik. Úgy érzik, hogy ha minél több embert kevernek bele, a kimenetel valahogy enyhülni fog. Nem akarnak tanácsokat vagy megoldást kapni. Egyszerűen csak át akarják adni a végkifejletet a csoportnak. Ez nem működik így! Ebben a helyzetben belekeverni másokat csak oda vezet, hogy megosztja az energiáit egy csoporttal, egy téves útra lép, ahelyett, hogy tenne valamit, hogy felelősséget vállalna, ami épp a probléma magját képezi. Senki más nem veheti magára a problémáját, mely az ő karmikus nevét viseli!
4. AGGODALMASKODÁS
Ó, a következő az, amit néhányan a legjobban tudnak! A régi energiában számos esetben az első dolgotok, amit szeretnétek tenni, hogy körülveszitek az aggodalom energiájával. Beszéltünk erről korábban. Az aggódás ENERGIA! Az aggodalom szellemi energia, SZERETET NÉLKÜL. Tudtátok ezt? A szeretetteljes szellemi energia a legnagyszerűbb dolog. Az elme szeretet nélkül aggodalmakat szül. Valahogy úgy gondolja az ember, hogy az aggodalom és az energia hozta létre, majd valahogy csökkenti is a problémát. Sokszor az Új Korban megadatik a választás az aggodalmak és a békesség között, és az ember mégis az aggodalmat választja. Ez az öreg cipő esete, nem igaz? Sokat beszéltünk az útról és az eljövő útelágazásról. Ha megláttok egy kihívást magatok előtt, könnyebb leülni, és idegeskedni, mint belesétálni a közepébe, és megoldani a problémát azonnal. Sok esetben az útelágazásnál ott van a megoldást jelentő útjelző tábla! Bele kell sétálni a probléma közepébe ahhoz, hogy megtaláljuk a válaszokat. Mielőtt belesétáltok, még nincs ott a jelzőtábla. Az aggodalmaskodás általános emberi reakció, és tiszteletreméltó, mert ez is a DUALITÁS része. Bármi másra gondoltok, csak arra nem, hogy direktben odaforduljatok a probléma felé. Ez egy kiegyensúlyozott spirituális lény reakciója? Nem hát! Hanem egy olyan emberé, aki idejött erre a bolygóra, vállalva a dualitást, mely logikátlan reakciókat kelt a terv alapján, amit előre meghatározott magának. Kedveseim, ezért mondjuk rólatok azt, hogy DOLGOZTOK itt.
5. BEZÁRKÓZÁS
Mikor mindezek csődöt mondtak, a probléma felé fordulás helyett a legtöbb ember egyszerűen bezárkózik, maga alá zuhan. Ez kiegyensúlyozatlanságot generál, és egészségügyi problémákhoz, betegséghez vezet. Sok esetben történik meg, hogy ez a viselkedés biológiai krízishez vezet: a bezárkózottság állapotához. Hol van az emberi bölcsesség, amikor ezeket mondjuk magunknak: „jobb lesz elmenni erről a bolygóról, mint megbirkózni a problémával”? Megmondom, hol van: a dualitásban. Nem bizonyíték az, hogy minden rendben megy? Különben is, mi az az „emberi természet”? …A logikátlan viselkedés egy formája, mely elég komikusnak tűnik… általános emberi természet? Nem. Ez a DUALITÁS része… a tiszta Szellem egy spirituális sajátossága ezen a bolygón! Hozzátartozik a küldetésetekhez.
A problémátokkal az öletekben ismerősen hangzanak ezek a felsorolt sajátosságok. Még azok számára is, akik „megvilágosodottnak” mondják magukat, és magas rezgésszinten vibrálnak, megvan a kísértés, hogy a régi energia szerint reagáljanak, míg bele nem mennek a probléma közepébe, és folytatják a munkát. Mit akarok ezzel mondani nektek? Nem az a célom, hogy megmutassam a dualitást működés közben, hanem, hogy megmutassam az eljövő dolgok szépségét! Minden dolog, amit régi energiájúnak, vagy normális dualitásbeli reakciónak nevezünk, most átalakítható spirituálisan!
Ti, mint emberek és mi, mint Szellem most szövetkezünk egymással, és irányítás alá vonjuk ezeket a dolgokat az életetekben. Min azt mondjuk, hogy itt az ideje felszámolni mindegyiket! Nincs esély elmenekülni, aggódni, vagy a legkisebb ellenállást tanúsítani, sem feladni.
Mit kezd az Új Kor embere az olyan problémákkal, mint az, ami az öletekben van? Vizsgáljuk csak meg! Az, aki teljesen világosan lát, aki tudja, kik vagytok valójában, aki az arany székben ül, aki magas rezgésszinten vibrál, három dolgot fog tenni, melyek olyan csatornákból erednek, amin keresztül mi is kommunikálunk. Az Új Kor emberének teljesen eltérő paradigmái vannak.
1. Először is megvizsgálja metaforikusan, hogy a probléma MIÉRT keletkezett. Ez nagyon tiszteletre méltó, mivel ez a kulcs ahhoz, hogy mi a következő lépés! Megnézi a problémát, és a következőket mondja: „Miért került hozzám ez a probléma? Mit jelent ez?” Elgondolkodik anélkül, hogy bármit is mondana a Szellemnek, és felteszi a kérdést: „Mit kell ebből megtanulnom?” És ezután nem megoldásért imádkozik, hanem belső békéért! Ez nagyon bölcs… nagyon-nagyon bölcs… Először egyensúlyra és békességre van szükségetek, majd felismerésre és komplett megoldásra. A BÉKESSÉG az aggodalmaskodás helyett teljesen elengedhetetlen a társteremtésben! Többen közületek ebbe a kategóriába tartoznak. Arról beszélek, hogyan oldjátok meg a problémáitokat!
2. A második dolog, amit a felvilágosult ember tesz, hogy FELELŐSSÉGET VÁLLAL a problémáért, nem törődve azzal, hogy mekkora teher, vagy hogy mit történt, figyelmen kívül hagyva, hogy baleset volt-e vagy sem… a következőket mondja: „Valamilyen szinten megterveztem ezt. Felelős vagyok érte. Megkaptam, így hát meg fogom oldani.” Ez nem valamiféle dolog, ami csak úgy megtörténik veletek. Nem sorscsapás, és nem megtorlás.
3. A harmadik dolog pedig már a munka része: elindítja a társteremtés folyamtatát. Sokszor beszéltünk már erről, és számos útját tártuk fel a társteremtésnek, de van még valami, amit tudnotok kell. Van egy módszer, amit még eddig nem mutattunk meg nektek. Egy olyan mód, mely megváltoztatja az Új Kor emberének gondolkodásmódját, mely „aha” élményt hoz, egy új gyakorlat. Valami, amire gondolni tudtok, valami, amit használni és vizualizálni tudtok, amikor szükséges. És ez spirituális érzést kelt.
Azért hoztam szóba ezt a témát, mert interdimenzionális dolgokról kell beszélnem. Nehéz, mert emberekkel van dolgom, akik egy számjegyű dimenzióban élnek, és a Szellem multidimenzionális. Néhány fogalom a dualitásnak köszönhetően túl van a számotokra a megérthetőség határán, míg a Földön vagytok. Hadd mutassak egy példát, amit eddig még nem mondtam nektek. Talán jelentéktelen dolognak tűnik most még számotokra, és akár tíz év is eltelhet, mire felfogjátok, hogy ez az igazság. Íme, egy tudományos tény: a gammasugárzás, amit úgy láttok, hogy billiónyi fényév távolságból érkezik hozzátok, a következő ajtó! Ha építhetnétek egy kétdimenziós utat, mely egy szalaghoz hasonló, és billió éveken át fénysebességgel utazhatnátok rajta, ahol a gamma sugárzás aktivitásának forrása van, és megfordulnátok ezen a kétdimenziós úton, a saját naprendszereteket látnátok! Úgy tűnne, mintha sosem hagytátok volna el. Hogy lehet ez? Rejtély. Pedig így van. Interdimenzionális fogalom. Valami, amit nem értetek. Tudtátok, hogy a ti hihetetlenül „táguló” univerzumotok egy zárt rendszer? Fel tudjátok fogni, hogyan lehet az, hogy nincs kezdete? Hadd érzékeltessem. Az emberi agy nehezen érti meg, hogy csakugyan nincs kezdete. Az Isten, mely minden egyént magában foglal, egyszerűen „mindig létezett”. Ez az univerzum része, mely mindig létezett, és mindig létezni fog – és ti mindannyian a részei vagytok kivétel nélkül.
A MOST-ról szeretnék beszélni. A MOST fogalma érthetetlen számotokra a lineáris időben. A valós időről beszélek, mint egy körről. Az idő valójában MOST van (mely a zárt Univerzumot is létrehozza). Az idő, ami számotokra készült, lineáris. El tudjátok képzelni, hogy az ember nem a MOST-ban él? Ahogy itt ültök, vagy jövőt, vagy múltat érzékeltek. Ahogy a lineáris időtök halad előre, lineárisan vagy múlt, vagy jövő létezik számotokra. Sosem engedtetik meg nektek, hogy megállítsátok az időt, és LEGYETEK ott, ahol mi vagyunk, a MOST-ban. A MOST-ban, ami egy interdimenzionális fogalom, Kryon, Isten, minden vezető, és angyal hozzászoktunk ahhoz a szituációhoz, hogy minden múltbéli, jelenbeli és „potenciálisan bekövetkező (lehetséges jövő)” dolog MIND EGYSZERRE VAN. És itt van az, ami kritikus számotokra: a „lehetséges jövő” a belső dimenziótokban Isteni terv. Nehéz számotokra észrevenni a MOST tárházát, ha folyton a múltat és a jövőt nézitek! A ti vonatotok egy sínen állandóan megy, és mindössze annyit láttok, mikor az útra néztek, hogy mi van mögöttetek, és mi előttetek. Mi pedig a vonatotokat nézzük egy körben. Merőben más, és nehéz ezt tisztán átadni.
Kedves partnerem (Lee Carroll – a ford. megj.), a közvetítés e pontján kritikusan fontos, hogy kristálytiszta légy, és a mondanivalóm logikája pontosan jusson el azokhoz, akik hallgatnak minket. A spirituális idő azt jelenti, hogy minden egyszerre van jelen. Minden, amire lehetőségetek van, hogy megtegyétek, már megtörtént, és ennek semmi köze az eleve elrendeltséghez. Már korábban is mondtuk, hogy ti irányítjátok a saját vonatotokat. De most beszéljünk arról, hogy mik a lehetőségek a problémáitokkal kapcsolatban, a MOST-ban.
Mondok egy példát: Néhányan úgy tartjátok, hogy a földi életetek iskolához hasonlít. Mi is beszéltünk nektek leckékről és tapasztalatokról, és ezért vagytok itt. A probléma az öletekben a teszt, nem igaz? Most menjünk vissza egy kicsit az iskolába. Menjetek vissza az időben odáig, mikor még iskolások voltatok, és tanultátok azokat a dolgokat, amiket tanítottak nektek. Tegyetek úgy, mint amikor a teszt ott volt az asztalon előttetek, és készen álltatok arra, hogy legjobb tudásotok szerint megválaszoljátok a kérdéseket. Sikerült felidézni azt az időt?
Jól figyeljetek: Abban az iskolában, ahova jártatok, valamelyik fiókban, vagy rekeszben, vagy egy tanár asztalán ott volt az összes helyes megoldás minden tesztre, amit megírtatok. Egyet értetek ezzel? Csupán a teszttel együtt nem kaptátok meg a megoldásokat. Azért voltak ott, hogy amikor összehasonlítjátok a megírt teszttel, tanuljatok belőle. A megoldások ki voltak dolgozva, és rendelkezésre is álltak, még akkor is, amikor az asztalnál ültetek, és írtátok a dolgozatot. A megoldás el volt rejtve előletek, de készen voltak, igaz?
No, most térjünk vissza a problémához az öletekben! Beszéljünk az interdimenzionális partneretekről, a Szellem fiókjairól, mert azért jöttem el ma, hogy egy új koncepciót hozzak, amit „aranytálcának” hívunk, és ezt nagy szeretettel átadjam nektek, ahogy az arany szék esetében is tettem. Kedveseim, ezen az arany tálcán ott van minden megoldás minden egyes problémára, mely ott van az öletekben. A megoldás a MOST-ban van. A probléma már meg van oldva! Nem a megoldási folyamatról beszélek, hanem arról hogy meg van oldva. Milyen érzéssel tölt el, hogy azok a dolgok, melyeket kétségbeesetten próbáltok megoldani, felszámolni, máris meg vannak oldva? Abban a tárházban vannak, ami te valójában vagy, és ahova bejárásod van. Nézz a rondaságra az öledben – nézd, milyen félelmetes! Meg van oldva. Az arany tálcán ül, az arany angyal kezében, aki tartja a tálcát. Van egy kimondatlan kihívás ebben.
Ez a kihívás arról szól, hogy mit kezdesz vele? Ha a megoldás rendelkezésedre áll, valamit mondania kell arról, hogyan működnek a dolgok, nem? Semmi sem túl nehéz, és nincs megoldás, mely elérhetetlen lenne! Hadd adjak még néhány instrukciót, hogy körüljárjuk ezt a fogalmat. Ahelyett, hogy átküzdenétek magatokat a társteremtésen, ki tudtok nyúlni ezért, és megragadhatjátok a lehetőséget – valamit, ami mindig is ott volt, előkészítve nektek. Kedveseim, tudjátok, hogy miért van ez itt? Ismeritek azokat a gondoskodó kezeket, amelyek előkészítették őket? Néhányatoknak szüksége lesz a logikai érzékére, van, akinek nem. Minden dologban van EGYENSÚLY. Még régebben valaki, aki eljött Kryon energiájába, és megérezte az otthon szeretetét, feltett egy kérdést. A kérdés a következő volt: „Hova tűnik a karma, amikor letisztítják és megszabadulunk tőle?” Ez egy nagyon jó kérdés, mert azt mutatja, hogy megértette az energia egyensúlyának kérdését. Megmondom, hova tűnik: egyenesen a fölbe távozik… és még csodálkoztok, hogy a Föld változik! Erről az alkímiáról beszélünk régóta. Hova távozik a régi energiájú tudatosság? BELEMEGY a Földbe, ahol átalakul a VÁLTOZÁS energiájává. A bolygó változik és mozog, és ez a mozgás a régi energia megváltoztatása köré csoportosul. Bölcs ember, aki megérti, hogy az energia mindig ott van. Amikor az Új Kor emberévé váltok, csakugyan elindul egy folyamat a spirituális tevékenység következtében. Ez az egyensúly.
Amikor a Hale üstökös elhaladt a Föld mellett, elképesztő mennyiségű energiát hozott magával a bolygótokra – a Föld mocskába -, hogy ezek a folyamatok valóban átalakulhassanak. Energiaigényes volt a folyamat, és időben küldtük. Most már tudjátok, honnan jött… és miért volt szükségszerű. Az energia elmozdulása komplex folyamat, és amikor valaki közületek kifejezi szándékát, hogy elveti a régi utat, a régi paradigmákat, és a régi karmát, a Föld elnyeli ezeket. A Föld változása része a nagy tervnek, és része az egyensúlynak is az Új Korban. Szóval, ne sokkoljon titeket az a hír, hogy minden egyes feladat, probléma, mely ott van az öletekben már meg van oldva. A feladatok egyensúlya a megoldás, ott a tálcán! A MOST-ban van, ahogy a problémáitok is, és készen várnak rátok! Mégis, van néhány sajátosság, melyekről tudnotok kell, mert nem egyszerű a dolog. Hadd mondjak párat!
Először is:
Amint elismered a tényt, hogy a megoldás a rendelkezésedre áll, még akkor is, ha nem látod most még, vizualizáld a megoldást. Lásd a tálcát, és vizualizáld a megoldást. Nagyon fontos! Ne azt vizualizáld, amit GONDOLSZ, hogy szükséged van a megoldáshoz! Hagyd meg azt a partnerednek (a Szellemnek). Ha az ember versenyen vesz részt, és azok közt akar lenni, akik be is fejezik, de nem tudja, hogyan jut túl a kimerítőnek ígérkező hegyen, vagy hogyan kerüli meg azt, fordulatért imádkozik az Istenhez. Mi azt mondjuk, hogy ehelyett vizualizálja azt, hogy átmegy a célszalagon. Hagyja RÁNK, hogy miképp kerüli ki a hegyet, és a fordulatot is. Ez a mi dolgunk
Tekintsünk vissza egy picit a Henry és a hiányzó híd példabeszédhez! Néhányan emlékeztek, hogy ebben a történetben Henry egy híd felé hajtott, melyről tudta, hogy nincs ott. Minden, amit a Szellem mondott neki az volt, hogy „Folytasd az utat, menj csak tovább! A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak! Gondoskodom rólad, Henry.” A hiányzó híd metaforája arról szól, amit az emberek nem tudnak előre kipuhatolni, vagy meglátni a jövőben, és amiről Isten már jó előre gondoskodott. Ez a példabeszéd Kedveseim, valójában az aranytálcáról szól. Henry problémájára a megoldásról a hiányzó híddal kapcsolatban már gondoskodtak. Ha újra elolvasod ezt a példabeszédet (kiadásban megjelent), meg fogod látni benne az aranytálca fogalmát! Ahogy Henry közeledett a hely felé, ahol a hídnak lennie kellett, azt látta, hogy még mindig nincs ott! A félelme egyre nőtt… ez már az utolsó perc volt! A megérzései azt mondták, ne álljon meg, és a Szellem is ezt mondta: „menj csak tovább, Henry”. Tehát Henry minden hitét összeszedve még gyorsabban folytatta az útját, bízva Istenben, és a vele való kapcsolatában. Már épp akkor, mikor elgondolta, hogy az autója felborul, és leesik a sziklák közé a völgybe, egy munkást pillantott meg, aki elirányította őt egy olyan út felé, amit még sosem vett észre eddig. Egy olyan hely volt ez, mely teljesen kiesik a látókörből, amit eddig sosem vett észre, mert el volt rejtve. És teljes pompában ott állt a híd! Egy olyan híd, mely döbbenetesen nagy volt, és Henry észrevette, hogy fel is újították, mielőtt szüksége lett volna rá. Átkelt rajta, és közben és örült az Istennel való erős kapcsolatának. Ez a kulcsa az egész példabeszédnek, Kedveseim! Vannak olyan megoldások a tálcán, melyeket még nem kaptatok meg. Amint elkezdtek a Szellemtől megoldást kérni, máris ott vannak azok, amint látjátok! Ez is az egyensúly része. Megoldásnak LENNIE KELL… és van is!
Henry nem képzelte el azt, hogyan oldódik meg a híddal kapcsolatos dilemmája. Az a gondolat, hogy egy csodából épült híd váratlanul felbukkan, butaságnak tűnt számára. Ez felülmúlta volna az emberi valóságot. Ehelyett egyszerűen vizualizálta, hogy átkel a másik oldalra… a végét pedig tudjátok. A futó azt vizualizálja, hogy beér a célba. Ami a kérdéseteket illeti, vizualizálhatjátok azt, hogy gondoskodtak számotokra megoldásról, és hagyjátok a részleteket ránk… mégis, TI vagytok azok, akik a szándékotokkal energiát adtok a vizualizációban.
Másodszor:
A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak. A válaszok jöhetnek szokatlan, vagy sokkoló módon is. Néha a természetfeletti energia megdöbbent titeket. Vannak olyan esetek, amikor a válaszok túl komplexnek tűnnek. Amikor visszapillantasz a múltba, eszedbe jutnak ilyesmi esetek: „ha az egyik ember nem tette volna meg ezt… és a másik nem tette volna meg azt… akkor sosem tudtam volna megoldani a problémámat”. Ezekben az esetekben van valami furcsa: az egyik személy már azelőtt megtette, amit tett, MIELŐTT szükséged lett volna rá! „Milyen összetett dolog volt, milyen elegáns és tökéletes!” - joggal mondhatod. A te problémáddal kapcsolatban: nem érdekes, milyen komplex a megoldás, az sem, hogy milyen kölcsönhatást kíván a többi emberrel, a végén mindenki nyerni fog. Kedveseim, ez a jele a SPIRITUÁLIS megoldásoknak. Vizualizálj, és ennek következtében a megoldásról gondoskodunk. Hiszen ott van a tálcán!
Harmadszor:
Sose korlátozd Istent! Nem tudhatod, mi van a tálcán, és mit teszünk mi. Sok esetben valaki egy kis bokrot kér, és a Szellem egy egész erdőt tartogat számára a tálcán. Nem láthatod azelőtt, mielőtt megéreznéd az értékét. A problémádra való megoldásban egy egész erdő lehet, ajándékokkal a számodra. Vannak dolgok, amit egyszerűen nem tudhattok előre, de a megoldással együtt ajándékba kapjátok őket olyan problémákra, amilyet most az öletekben tartotok… tökéletes egyszerűséggel, a Szellem szeretetével és a humanitás bonyolultságával. Szóval, hagyjátok csak ránk a munkát! Ezt a partneretek tudja jól átlátni (a Szellem), akivel egymás kezét fogjátok, aki az arany székben ül, aki ismer minden lehetőséget, ismeri a megállapodásotokat, akit arany angyalnak hívunk, vagy felsőbb énnek. Ő rendelkezik a Szellem erejével, és ismeri a neveteket. Ne korlátozzátok Őt!
És a negyedik:
FIGYELJÉTEK A SZINKRONICITÁST! Várjátok! Ez most nagyon fontos, és már számtalanszor említettük. A régi energia paradigmája még az Új Korban is az volt, hogy az isten végzi a dolgokat. Eszerint ha bíztál Istenben és alávetetted magad, minden működött valahogy. Az a társas szerep, amit most ajánlunk nektek kapcsolatos egy szituációval, amit korábban mondtunk nektek még Breckinridge-ben a hegyek tetején. Az arany angyal kezét fogva felállhattok és együttműködhettek Istennel. Elmúltak azok a napok, mikor a dolgokat készen kaptátok, miközben mindössze ülnötök kellett, és megköszönnötök. Most már nem ülhettek otthon, mert nem fognak az öletekbe hullani a jó dolgok csak úgy. Ez a FELELŐSSÉGVÁLLALÁS, a felsőbb énetek KÉPESSÉGet ad nektek, lehetőséget, hogy felálljatok, és kezetekbe vegyétek a dolgokat. Ez a társteremtés. Semmi sem történik, ha nem álltok fel, és nem nyitogatjátok az ajtókat. Próbáljátok ki azokat a dolgokat, melyek látszólag korábban nem hoztak eredményt, és figyeljétek a végeredményt! Gyűljetek össze és találjátok meg, milyen szinkron események történnek, mik viszik előre az életeteket!
Ebben a teremben vannak, akik először találkoznak egymással, és sok szinkronicitás van jelen. Ezért van itt ennyiféle ember. Valakik hoztak számodra valamit, és talán te is az ő számukra. Vannak potenciális életre szóló kapcsolatok… mint a tálca előtted a válaszokkal. Ez sosem történik meg így, ha nincs a szándékotok, hogy eljöjjetek ide, és leüljetek ezekre a székekre. Van itt valami, amit a CSALÁDOTOK adhat meg nektek. Kedveseim, számos útja van annak, ahogy a dolgok megtörténhetnek. Az emberek szerint a szinkronicitás definíciója így szól: „események, amelyek váratlanul történnek”. Látszólag véletlen egybeesések, melyek váratlanul történnek, és nagy változásokat hoznak létre az életetekben. A szinkronicitás a Szellem definíciója szerint: „az aranytálcán előkészített dolgok”. A megoldások részei, most már tudjátok. Készen állnak, hogy nagy szeretettel átnyújtsuk nektek, de fel kell állnotok, hogy elvegyétek őket. Ki kell nyitnotok az ajtót, kifejezni a szándékotokat.
Gyógyítók! A partnerem erről beszélt, amikor azt mondta, hogy amikor a legkevésbé hihető a változás, vagy a gyógyulás, azok a dolgok fogják előidézni a változásokat a bolygón. És a katalizátort ti tartjátok a kezetekben. Azok a páciensek, akiket el akartok küldeni, akik irritálnak, akiről azt kívánjátok, bár sose jönnének vissza, akik a legtöbbet siránkoznak, azok kaphatják meg Isten szeretetét. Gyakran ők hozzák meg a legnagyobb változásokat, ők írják a könyveket, és változtatják meg a világot. Ez az a szelídség, amiről évek óta beszélünk, mely véget vet a bolygón lévő uralomnak… mindenki szeretetben él… és mindenki maximálisan megérti az aranytálca metaforáját. Ez is ott van a tálcán, meglátjátok. A lényeg az, hogy most még nem látjátok ezt. És itt lép be a bizalom.
Az első teendő, hogy BÉKÉT vontok köré. Nem számít milyen csúnyának látszik a probléma, vegyétek körül békességgel, és érezzétek Isten szeretetét, ahogy hullámzik a szívetekben, és azt mondja: „Tudom, min mész keresztül. Ismerem a problémádat! Emlékszel, ismerem a megoldást is rá. Maradj békés! Szeress engem annyira, hogy maradj nyugodt!” Ez az első lépés. A második elég nehéz. Azt kérem tőletek, hogy nézetek rá erre a rémes dologra – arra dologra, ami a problémád és a leckéd is egyben – arra dologra, amiről nem tudod, mit kezdj vele… és SZERESD! Ez a megállapodásod része, amivel ide jöttél, és megfelel a tervnek. Annak a szeretetnek is része, amit mi sugárzunk feléd, és amibe beleegyeztél. Annak is része, hogy megmossuk a lábaidat! Mert bizony beleegyeztél, hogy ott legyen az öledben ez a probléma! Egy perce azt kérdeztem tőletek, hogy „Ki hozta létre azt a tálcát tele megoldásokkal?” A válasz: TI MAGATOK. Ahogy elterveztétek a problémáitokat egy magasabb szinten, ugyanúgy létrehoztátok a megoldásokat is rájuk. A megoldásoknak ugyanaz az energiája, mint amit a probléma generál – megállapodás a felismerésekre. Olyan ez, mint amikor gyermekként elrejtesz néhány gyöngyöt egy mágikus dobozban valahol a kertben. Mindez hozzád tartozik.
A KÉRDÉS
Hamarosan mindenki fel fog állni, és amikor ezt megteszitek, eltűnik az öletek. A problémának ezért - amely most még ott pihen - távoznia kell valahova. Mint embernek, a szabad akarat szerint jogodban áll visszatenni oda, ahonnan elővetted. Megvan a választásod, hogy elmenekülj előle, hogy megtaláld a legkisebb ellenállás útját, hogy aggódj miatta, drámázz rajta, vagy elzárkózz előle. Mindez a rendelkezésedre áll. Megvan a lehetőséged arra is, hogy ránézz, és meglásd, micsoda valójában – valami ici-pici dolog a kozmikus iskolában – valami, aminek megoldása van egy jól ismert aranytálcán, amit előkészítettél magadnak már rég. Metaforikusan gyakran átitatottak olyan entitások könnyeivel, mint én, vagy az őrangyalok, esetleg olyan entitásokéval, akik itt vannak a földön, és nagyon szeretnek titeket. És amikor megtaláljátok ezeket a megoldásokat, és felismeritek az egyensúlyt, győzedelmes kiáltással fogadjuk!
Ha úgy gondolod, ez a módszer hatékony, várd csak ki, hogy meddig fogsz élni! Nézz körül itt a csodálatos hegyek között, és néhányan el fogtok csodálkozni, milyen sokáig gyönyörködhettek ebben a tájban! Micsoda kérdés! A válaszunk az, hogy „maradj, ameddig csak akarsz”. Ez az ajándékok része, amit megkapsz. Keressétek, a tudomány meghozza rá a választ. Egy vibrációs emelkedés határán vagytok, ami majd lehetővé teszi, hogy nagyon hosszú ideig maradjatok itt. Mi tisztelünk titeket, hogy részt vesztek ezekben a nagyszerű időkben.
A partnerem (Lee Carroll – a ford. megj.) érzi a szeretet erejét, amely megtölti a termet most. Csodálatos alkalom, mert néhányan előre megterveztétek ezt a lehetőséget. Változásokat fog hozni a hátralévő életetekben. Nem a közvetítővel, vagy Kryonnal kapcsolatban hoz változást, hanem azzal kapcsolatban, hogy ki vagy TE.
Kedveseim, köszönjük, hogy lehetővé tettétek, hogy ez a nagyszerű energia létrejöjjön. Köszönjük, hogy a család tagjai vagytok – a családnak, amire mi nagyon büszkék vagyunk – egy örökkévaló családnak, mely megváltoztatja az egész Univerzumot.
És ez így van.
Kryon
 

Címkék: félelem

A bejegyzés trackback címe:

https://shards.blog.hu/api/trackback/id/tr511001271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wich (törölt) 2009.03.16. 11:29:14

Nekem nagyon sokat jelentett ez az üzenet. Mondhatni fordulópontot hozott az életembe, bár még mikor először olvastam, nem tudtam ezt. Való igaz, amint a probléma bekövetkezett elővettem a régi megoldási terveket és kétségbeestem. Elfeljtettem mindazt amit már tudtam, elfelejtettem hinni és felelősséget vállalni.
Köszönöm Kryon.

fortis 2009.03.17. 22:50:15

Az Emberi halál

A ma esti üzenetünk témáját egyesek rémítőnek találhatják, ezért úgy fogjuk előadni, hogy ne legyen az. Ezért már a címét is úgy választottuk, hogy tréfás és kedves legyen, hogy egy humoros árnyalatot kapjon. A cím a következő: "Hol van Márta néni?" Az Ember haláláról fogunk beszélni, de olyan módon, hogy meg fogjátok érteni, ez nem egy megsemmisülés, de inkább egy átmenet. Az elemeiről szeretnénk beszélni, és arról, hogy is működik, úgyhogy sokkal nyugodtabban viseljed, amikor legközelebb odaérsz, és hogy még jobban megértsd, amikor ez a körülötted lévőkkel történik.

A mi nézőpontunkból, a "halál" az, amit akkor teszel, amikor nem vagy a Földön. Tudom, furcsán hangzik, de ez olyan, mintha azt kérdeznénk: „Hol van Márta néni?” Erre a mi válaszunk: „Ott van a másik szobában.” Erre ti: „De hát, ő halott.” A mi perspektívánk mérhetetlenül különböző. Számotokra ő valahogy örökre eltávozott. Ami engem illet, ő egyszerűen ott van „a másik szobában, átöltözik.” (szójáték: angolul a „changing” szó azt is jelenti hogy változik, de azt is, hogy ruhát cserél - Lektor)

Sok energia van befektetve az emberiség érkezésébe és távozásába. Vegyük például ezt a termet. A következőket állapítom meg: Tudom, kik a jelenlevők. Ketten újak vagytok a bolygón, a többiek, mindahányan, öreg lelkek. Néhányan visszanyúltok egészen Lemúriáig. Legtöbben, ha nem is az ősök közé tartoztok ezen a bolygón, már sok-sok alkalommal voltatok itt.

Ez a kettő, akik egészen újak, akik első alkalommal születtek le, olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, melyekkel ti, a többiek nem. Spirituális ártatlanságnak nevezném ezt. Tudjátok, ti a többiek, egy beépített Akasha Jegyzettel rendelkeztek (a DNS). Nektek akadályokon kell átjutnotok, és oka van neki, hogy mért nem tudtok megtenni dolgokat anélkül, hogy összeegyeztetnétek az Akashátokban lévő energiákkal.
(Ilyen módon magyarázza Kryon, hogy amikor a Földön töltött életeid lenyomatával rendelkezel, az befolyásol mindent, amit teszel, és mindent, ami vagy, jelen életedben. Nem "tiszta lappal" érkeztek.)

Az újoncok? Nos, nekik tiszta a lapjuk. Ne lepődjetek meg azon, amikor egy újonnan érkező egyenesen az élre tör, és ő az, aki hamis csodákat tesz. Semmi jobbat nem tud! Fizetnek is ezért, mert ők azok, leggyakrabban, akik nem tudnak beilleszkedni a társadalomba, mert csak most kezdik felfedezni, hogy működnek a dolgok. Az öreg lelkek viszont azok, akik rendelkeznek a bölcsességgel és mértékletességgel ahhoz, hogy lassan haladva, sokkal többet megvalósítsanak.

Érkeztek és távoztok. Ez egy ciklusa az életnek. Így működnek a dolgok, ti ezt mégis gyakran sötétségnek látjátok. Az Emberi Lény úgy van alkotva, hogy tisztelje és becsülje az életet és az Emberi Lény úgy van alkotva, hogy szeresse a körülötte élőket. Ez egy olyan túlélési rendszer része, ami nagyon jól működik. Nem szeretnénk rajta változtatni. Megfelelő és nem kifogásolható, és tényleg, nagyon hiányoljátok azokat, akik eltávoztak. Nem fogunk most bevinni benneteket a sajnálkozás mélységeibe, azok iránt akiket elveszítettetek, mert azt akarjuk, hogy megértsétek, hogy az átmenet az egyszerűen csak átmenet. Egy energiaváltás, egyik sajátosságról a másik sajátosságra, amely a dimenziók között történik. És mégis, ha eltávoztak, hát eltávoztak. Ez az ő végük, ugye? Soha többé senki más nem lesz pontosan olyan mint ők.

Emlékeztek, én tudom kik azok, akik itt vannak? Azt is tudom, ki az olvasó. Akik elvesztettek egy társat, érzik ezt az ürességet, ők tudják miről beszélek. Mert az élet elszállt, és hirtelen egy üresség támadt ott, ahol eddig ő volt, és semmi nem tudja azt újra kitölteni. Így érzitek. Az igazság az, hogy az űr az itt maradt személy elméjében maradt, és azért kiált, hogy betöltsék - nem egy élő, lélegző Emberi Lénnyel - hanem a hátramaradó drága entitásokkal, akik készek bejönni, kitölteni az űrt, és veled maradni életed hátralévő részében. Tudtad ezt? Minden szomorúság és üresség rendelkezik egy beépített megoldással, egy bizonyos idő elteltével... Isten könyörülete teljes, te pedig gyarapíthatod élettapasztalatodat, kihasználva a környezet adta lehetőségeket, persze, ha ezzel te is egyezel. Csakhogy ezt sokan, soha nem teszik meg... ők a szomorúságban gyötrődnek mindaddig, amíg el nem érkezik az ő saját átmenetük is.

Tehát az átmenet folyamata az, amit ti halálnak neveztek, és amit most fogunk megvitatni, de egy olyan módon, ahogy soha nem tettük eddig, hogy néhány megvilágosodott ötlethez juttassunk benneteket. Tehát, hol is van pontosan Márta néni? Márta néni, meghalt. Eltávozott... vagy talán mégsem? Engedjétek meg, hogy átvigyünk benneteket is az ő távozásakor, hogy legyen valami fogalmatok róla, hogyan működnek a dolgok és ne féljetek többé. Hadd beszéljük meg azt is, "hol" is van ő még egy darabig a halála után.

Ez egy jó információ, és szinte mindannyian voltatok ott, és átmentetek ezen, de természetesen nem emlékeztek rá. A halál tulajdonképpen az, amit ti "papír-tigrisnek" neveznétek. Olyan sokszor megtettétek már, igen, és mindannyian újra meg fogjátok tenni…kivétel nélkül. És mégis, amikor közeledik, nem emlékeztek igazán, hogy mi történik és így, féltek tőle. Ez a dualitás, nagyszerűen működik és ilyen módon fog folytatódni is. Dualitásotok a legvégsőkig azt fogja bizonygatni, hogy a halál mindennek a vége.

A mi nézőpontunkból, ez csupán ennek a földi megnyilvánulásnak a vége, és mi teljesen másként látjuk ezt, mint ti. Vagy azért távozol, mert tested biológiai értelemben elhasználódott, vagy mert spirituálisan zsákutcába jutottál. Hát nem volna-e hasznosabb valóban, ha reinkarnálódnál és egy fiatal testben kezdenéd újra? A fényed optimális kihasználásáról van szó. Arról a tényről, hogy a fiatalságban valóban több az energia. Sokszor a halál egy egyezség eredménye, még akkor is ha öngyilkosságról vagy egy kisgyermek haláláról van szó... mindezt helyénvalónak kell tekinteni annak a tervnek a részeként, amiért valójában itt vagytok. De minden halál mélységes energiát hordoz azok az Embereknek számára, akik itt maradnak. Elgondolkodtál-e ezen valaha is? Igazából nem is a te halálodról van szó, inkább azokról, akik itt maradnak miután te távozol.

De mi történik amikor bekövetkezik az átmenet? Hadd mondjam el. Mindenekelőtt, nem távoztok azonnal. Nos, ezt tulajdonképpen tudod. Ha felemelhetném a varázsfüggönyt és megmutatnám azt, ami már olyan sokszor megtörtént veled, az összes szabályt megszegném, ami rám vonatkozik. Mert a haláltól való félelem tart vissza attól, hogy belépj. Ha többet tudnál róla, nem félnél tőle. Azonban, még ha nem is félnél tőle, a körülötted élő többi Ember iránt érzett felelősséged tart sakkban.

Az első dolog, ami a halálban történik, hogy a tudat eltávozik a fizikai testből és te bizonyos módon ott állsz a 3D-s test mellett és szemléled. Ebben a pillanatban tulajdonképpen bizonyos értelem jelen van. Néha van egy kis zavarodottság is, attól függően, hogy következett be a halál, amiről beszélünk. De te csak állsz, szemlélve önmagadat. Énednek egyik része azt mondja: „Erre emlékszem”. A másik részed olyan hálás azért, hogy tulajdonképpen nem létezik halál, hogy a félelem azonnal eltűnik, kíváncsiság és zavarodottság lép a helyébe. Miután elhagytad fizikai testedet, nincs fájdalom. Szellemed eltávozott a testből, amelynek most meg kell halnia. És a meghalás valójában a DNS-ről szól.

Mondtuk már, hogy DNS-ed isteni eredetű és dimenziókon áthatoló részei és darabkái vannak. Azt is mondtuk, hogy bizonyos részei, isteni részek. Némelyiken a te neved található mindenütt és nem távozhatsz addig, amíg ezek biológiailag nem haltak meg. Nos, egy átlagos halálesetnél a fizikai test lassabban hal meg, mint a tudat. Az a dolog, amit léleknek neveztek, csak egy darab, egy rész belőletek. Már a legutóbbi közvetítésben is, (ami le lett jegyezve) elmondtuk ezt nektek, a címe az volt, hogy „Számtalan te”.

Több interdimenzionális részed is van. Van ugye ez itt a bolygón, és aztán van a Felsőbb Én. Aztán vannak olyan darabkáid, amelyek soha nem jönnek ide a bolygóra. Léteznek olyan részek és darabkák, amelyeket kvantum állapotnak neveznél, amelyek ott vannak mindenhol az Univerzumban és amelyek tulajdonképpen felsőbb tevékenységekben vesznek részt egész idő alatt, amíg te itt vagy. Tehát a testben, amelyben itt járkálsz, teljességednek csak egy adagja van jelen. Azért mondom el mindezt, mert a halál egy része ezek szerint egy újraegyesülés! Ez azon kevés alkalmak egyike, amikor egész lényed jelen van. Tehát, halál-élményed nagy része, az újra-egyesülés öröme. Neked, önmagaddal. Ezt nagyon nehéz felfogni, de egy olyan fogalom, amelyet ismertetni szerettünk volna veletek. Ez azt is megmagyarázza, miért az ünneplés.

De azért, ez egy átmenet folyamata, amely során mindenféle dolgok történnek és olyan sajátosságok övezik, amelyek miatt felmerül a kérdés, „Hol van Márta néni?” Pillanatnyilag Márta néni a teste mellett áll. Hadd mondjuk hát, hogy Márta néni békésen meghalt a kórházban. És íme, itt áll, figyeli a testét és mindaddig itt kell maradnia, amíg az egész test meg nem hal. Ez órákig eltarthat, a szoba hőmérsékletétől függően, de napokig is. De tudod, Márta néni lelke nem aggódik, mert hirtelen egy dimenziók közti állapotban van, ahol az időnek nincs jelentősége. A távolságnak sem. Mondhatnád, fel van függesztve, egy olyan helyen, ahol nagyon türelmes és folyik az átmenet.

Ami nektek napokat jelent, az számára csak egy szempillantás. És íme, itt van ő. Tehát, a lényege addig marad, amíg a DNS meghal, és nincs több élet benne. A DNS tehát arra vár, hogy elfogyjon a táplálék, hogy felhalmozódjon a salak és megölje a sejteket. Ez csupán biológia, és amikor az kész, Márta néni továbbhaladhat. Ezzel kapcsolatban viszont olyan sok kérdés felmerül, ugye?

Kómás állapot

Oly sokan vannak, akik szeretnék kicselezni a Szellemet. Ez majdnem olyan, mintha azt gondolnák, hogy a Szellem egy bizonyos számú szabállyal rendelkezik, és azokon kívül nem mehetünk, és hogy össze lehet bennünket zavarni és kicselezni, ha ezekről a szabályokról kérdeztek. Elmondok kettőt. Egy nő kérdezte: „Nos, mi történik egy kómás állapotban, amikor az Emberi Lény él, ám agya mégis halott? Hol van a tudat?” Elárulom: a tudat, ott áll a test mellett. És ott fog állni mindaddig, amíg az Emberi test létezik. Még akkor is, ha ti azt mondjátok, hogy az „agyhalott”, a DNS spirituális, igen aktív és nagyon is élő. Tehát, még ha az Emberi tudat nincs is jelen, a lélek tudata megmarad, és nem türelmetlen… és nem aggódik. Eleget tesz a kötelességének, hogy ott maradjon a DNS-sel mindaddig, amíg az él, és jól érzi magát vele. A Felsőbb Én is aktív marad és igen tevékeny. Ne keverjétek ezt össze, az emberi tudatossággal. Az ember meghalt, ám a lélek aktív.

Ne sirassátok a lelket! Ő nem sebesült és nincsenek fájdalmai. Egy dimenziókon áthatoló formát öltött, és ahogy az angyalok, akik egész életeden át kísérnek, de soha nincsenek megnevezve, egyszerűen részei a folyamatnak és nem okoznak bajt. Türelmesek, mert tisztában vannak vele, hogy ki vagy, és szeretik annak a képét, akihez oda vannak rendelve. Ez is az "élet rendszerének" a része.

Tehát, hol van most Márta néni? Nos, még mindig a teste mellett áll, várakozva arra, hogy annak vége legyen...részben a ti időtökben, részben az angyali időben. Ez egy varázslatos periódus az ő számára, mert Márta néni félig itt van és félig valahol másutt. És ez a rész az, ahol nagyon figyelnetek kell. Van egy energia az átmenettel kapcsolatban, ami lenyűgöző, mert ez az energia otthagyja saját lenyomatát a körülötte lévő kvantum területen. Az átmenet egy egyedi energia lenyomat, amely mély nyomot hagy Gaián. Néhány perc múlva többet is fogok mondani erről.

Szervátültetések

Van itt egy másik kérdés. „Nos, Kryon, mit mondjunk a szívátültetésről? Ha az egyik személy szíve egy másik személy mellkasában dobog, az egyik meghalt, a másik nem, és te épp az imént mondtad, hogy az, aki meghalt ott kell hogy várakozzon addig amíg mindene meghal, ez azt jelenti, hogy ezek a személyek valami módon összeolvadnak és dupla lelkük lesz?” Az ilyen fajta kérdések nagyon mulatságosak a Szellem számára. Ez az intellektuális Emberi elméből származik, amelyik beskatulyázza magát a lehetőségek forgatókönyvének elfelejtésébe, amelyeknek többsége semmibe veszi az intelligens tervezést. Íme a válaszom: Úgy gondolod, Isten sötétben van és nincs tisztában mindezzel? Azt gondolod, hogy ez a szív valamiképpen felébred és elindul, „Ó, jóságos Isten, egy másik emberi testben vagyok! Legjobb lesz, ha azonnal elmondom Istennek!” Nem így van. Itt egy szép példája a társteremtés szinkronicitásának megtervezésére. Ezt a dolgot megtervezték. Úgy gondolod véletlen volt, hogy egy szívet egy másik Emberi testbe varrtak bele? Nem véletlen volt. Ezért a tervnek a jellemzői között vannak olyan „szabályok”, hogy minek kéne megtörténni, hogy egy ilyen dolgot létrehozzon.

A szinkronicitás gyakran ott van, ahol egy életet arra használnak, hogy egy másikon segítsenek. Ez nagyszerű, örömteli esemény, és Isten tud róla. Az átmenet teljes lehet még egy más testében dobogó szívvel is. A szív új tulajdonosának nem kell „elmenni”, hanem marad. Azért, mert ezek a dolgok „Isten előtt ismertek” és részei a tervnek. Úgy szemléli őket, mint helyénvalót.

De hadd áruljak el valamit, amire senki sem gondolt. Hadd mondjak el valamit, amit még nem hallottatok tőlünk ezelőtt. Van itt valami, amit szövet elutasításnak neveztek, és azt gondoljátok, hogy ez kémia, ugye? Az egyik szíve nem tud hozzászokni a másiknak a testéhez. A donor szíve most a befogadó mellkasában van. A befogadó, hogy életben maradjon, élete végéig bizonyos gyógyszereket kell szednie, amelyek megbirkóznak az elutasítással. Elutasítás. Ezt a szót használjátok, és ez is egy megfelelő szó, mert az elutasítás itt egy DNS összeférhetetlenséget jelent a dimenziókon áthatoló rétegekben. Az egyik Akasha Jegyzet DNS-ét és spiritualitását, beültetted egy másikba! És ezek nem passzolnak. Tehát a szövetek ezt tudják, és a szövetek értik, hogy nem tartoznak össze.

Ezért, egy egyetemes spirituális terv ellenére, ezt a biológiai rendszert kábítani kell, és különböző gyógyszerekkel becsapni, annak érdekében, hogy fennmaradjon. Létezik megoldás erre, és ezt szeretném veletek ismertetni. A Lemúriaiak ismerték ezt a módszert, ismerték a DNS újra-programozását mágnesség által. Azt a bizonyos szívet szent kiválasztás által mindenre felkészítik, és legjobb formájába hozzák. Egy másik Emberi Lénybe fog kerülni - nem véletlen, hogy őt választották, hogy megmentse egy másik Emberi Lény életét egy szívátültetéssel, éspedig egy szent forgatókönyv szerint. Nos, a szentség beteljesül. Legfőbb ideje, hogy ti is megtanuljátok, hogyan programozzátok át a DNS-t a szívben, úgy, hogy a másik test most már elfogadja. Ez ugyanaz a folyamat, ami a lemúriai időkben történt, a Megfiatalodás Templomában, ahol tulajdonképpen a DNS mágneses mintázatával dolgoztatok.

Az átprogramozás történhet számos más tulajdonsággal is – ezek közül egyesek csupán energia- munkát igényelnek, másokhoz berendezések is szükségesek. Több különböző módszer létezik erre, most arra bátorítunk minden jelenlévő hallgatót, és az olvasót is, hogy kísérletezzen a mágnességgel, a sebészeti szövet elutasítás területén. Ez egy olyan módszer, amelyre egyszerűen senki nem gondolt és mindeddig nem történtek igazi kísérletek. Amikor belekezdtek, látni fogjátok mire gondoltunk.

Vissza Márta nénihez

Nos, Márta néni majdnem készen áll az átmenetre. A lelke is nagyon jól érzi magát. Elég élményben volt része ahhoz, hogy emlékezzen, hol is van most. Nos, itt valami varázslat fog történni, és ezt nagyon-nagyon nehéz megmagyarázni. Egy pillanattal ezelőtt beszéltünk róla. Ide hallgass, Emberi Lény: Az energia nem festék! A spirituális energia nem a 3D-ben van. Nem tudsz „spirituális energiával befesteni egy helyzetet vagy egy Embert.” Az energia inkább egy kvantum állapotban van, különösen a lélek energiája. Ezért hagyja rajta lenyomatát a Földön, az Univerzumon, mondhatnád, egy időn kívüli módon, és nem egy bizonyos helyen, ahogy te gondolnád.

Így hát, Márta átmenetének pillanatai lenyomatot hagynak az éterben, magában a levegőben, amit te belélegzel. Nem lehet őket helyhez kötni, amikor valamire, vagy valahol alkalmazod őket, mert nem olyanok, mint a festék. Nem ott hagy lenyomatot, ahol meghalt. Mindenhol. Ezért a következőket szeretnénk elmondani: Minden egyes Emberi Lénynek, ezen a bolygón történő tranzíciója rendelkezik egy figyelemre méltó jellegzetességgel, amit az átmenet lenyomatának nevezünk. Az átmenet tényleges pillanatában, a test elmúlására várva, a bolygó létrehoz egy dimenziókon áthatoló kristály jelzést. Legyen az a halál gyors vagy lassú... szelíd vagy erőszakos, ez az időn kívüli energia lenyomatot hagy kifejezetten a bolygó energiájába! Létrejön a lenyomat, ezért ez egy mélységesen becses pillanat.

Hol van Márta néni? Nos, ő az újraegyesülés felé tart. Emberi átlépésnek fogjuk nevezni. Ő éppen az átlépésre készül, és amikor megteszi, megtörténik a fajták egyesülése, Márta néni többi részével. Követitek mindezt? Nem tudom leírni. Ez egy három dimenziós időn és téren kívüli szertartás. Ez egy olyan találkozása az energiáknak, olyan mélyreható, hogy az újraegyesülés jelet hagy az Univerzum energiájában.

Úgy írtuk ezt le az előbb, mint a Dicsőség Csarnoka. De mielőtt még ő oda mehetne, el kell mennie egy másik helyre, a bolygó „lélek számláló helyére”. Ez a Teremtés Barlangja, - egy olyan hely, ahol kristály formában jelen van a Földön lévő összes aktív lélek lenyomata. Fel kell szabadítania annak a kristálynak az energiáját, amelyik az ő nevét viseli. Ezt elvégzik neki, miközben ő figyel. Nem kell, hogy tudja mit tegyen, hisz ez a második természete, mert Márta néni ezt már sokszor megtette. És mi történik a Dicsőség Csarnokában? Az újraegyesülés szertartása, Márta néni összes részeinek újraegyesülése, és még valami, amire intuitív módon mindannyian számítotok... újraegyesülés azokkal, akiket elveszítettél mialatt a Földön voltál, még akkor is, ha ők esetleg már visszatértek a Földre és pillanatnyilag egy másik Emberi formában élnek. Jól összezavartalak?

Igaz is… nos, készüljetek fel arra, hogy végleg elveszítitek Márta nénit. Elmondom miért és hogyan. Mihelyt annak az isteni tulajdonságnak az elemei, aki Márta néni volt, egyesülnek, ő megszűnik létezni 3D-s formájában, és azzá az angyallá változik, aki mindig is volt. Emlékeztek, a Márta név az Emberi keresztneve volt, kizárólag erre a földi látogatásra. A megmásíthatatlanság érzése, amit elvesztésével kapcsolatban érzel, abból ered, mivel a biológia és szellem ezen kombinációja soha többé nem fog megismétlődni. Ő most növekszik - sokkal nagyobbá válik - és ebben a pillanatban, sok minden egyéb dolog is történik. Jegyezd meg ezt: az egyetlen dolog ami megmaradt abból az Emberből a Földön, aki Márta néni volt, az a lenyomat amit maga után hagyott. Emlékezzetek erre amiatt, ami most következik.
Ez a volt Márta, most az egyszerűség kedvéért Márta angyal, azonnal nekilát a következő visszatérésének a megtervezéséhez. "Nos, várj csak egy kicsit", vághatsz közbe. "Márta néni azt mondta nekünk, hogy nem fog visszatérni." Ó, dehogy nem! És újra elmondom. Az emberek nem látják az egész képet és az élettől való állandó fáradtságukban, gyakran jönnek össze és gratulálnak önmaguknak a jól végzett munkáért, és úgy érzik, fokozatosan átalakultak egy lélek-formává, és hogy most már valamiképpen visszavonulhatnak, mert megérdemelték. Nos, ez nagyon mulatságos a számunkra! Mert a ti egész egyetemes célotok, hogy folyton visszatérjetek!

Amikor átkerülsz a másik oldalra és újra felismered méltóságodat és nagyszerűségedet, és visszaemlékszel arra, hogy ki is vagy, és miért is jöttél, és miről is szól valójában a földi forgatókönyv (amit közületek senki sem tud igazán), azonnal sorba állsz (metafora), hogy visszatérj! Ekkor történik az új szülők kiválasztása és ekkor mutatkozik meg újra karmikus csoportod. Nagyon-nagyon nagy annak az esélye, hogy egy olyan valakinek a családjába fogsz újraszületni, akit ismertél a Földön, esetleg mint egy közeli rokon. Így működnek a dolgok. A karmikus csoportokat együtt tartják, hogy azokkal a karmikus tulajdonságaikkal, amelyeket módosítani akarnak, hassanak egymásra, ha az szükséges. Ezek nem tanulni valók, inkább finomítások. Más szóval, ha karmád egy másik személyhez köt, ez szerelmi vagy társkapcsolat karma lehet. Nem arról van szó, hogy ki mit tett és kinek, hogy egyenlíthess, ahogy ezt egyesek állítják egy karmikus tulajdonságról. Nem erről van szó. A karma az energiának egy tánca és egy összerakós játék, ami jobbá teszi az életedet, nem pedig valami, ami megnehezíti azt.

Nos, hadd vigyelek vissza ahhoz a lenyomathoz, amit Márta néni hagyott maga után.

Ez működtet nagyon sok mindent, aminek manapság a tanúi vagytok, és még mindig nem tudjátok, miről van szó. „Lehetséges az, Kryon, hogy a pszichikus energia (médium) kapcsolatba lépjen Márta nénivel?” Teljes mértékben. Ez minden nap megtörténik, de itt kezd bonyolódni a dolog. Készüljetek fel egy fejtörőre. Mindenek előtt, ahogy Márta néni átlépett a határon, még miközben arra várt, hogy a biológiai része meghaljon, ő már áthatolt a dimenziókon. És, amikor ez megtörtént, Márta néni átélte mindazt, amit ti elmúlt életeknek neveznétek, mindet egyszerre. Abban a pillanatban, amikor keresztüllépett a fátyolon, ő volt „mindaz.” Ahogy Márta néni ott állt, kezdte megérteni, hogy ő volt 30 vagy 40 egyéb Ember is... akik előzőleg mind a Földön éltek, az ő „lélek” magjával, mint tudatossággal.

Amikor kilépsz a lineáris időből, mindazok a rétegek, melyeket elmúlt életeknek képzeltek, aktívvá és reálissá válnak. Tehát, a nagy kérdés nem az, hogy: „Hol van Márta néni?” - hanem most már, hogy "Kicsoda Márta néni?" Egy nagy talánnyal kerülsz szembe: Ha egy médium vagy és kapcsolatba akarsz lépni vele, el kell szigetelned azt, aki ő, a többiektől, akikkel osztozik a lelkén, és akik pillanatnyilag már vissza is térhettek a Földre, és most újra osztoznak rajta, mint a reinkarnálódott Márta néni. Kezditek érteni ennek a bonyolultságát?

Íme, ott vagy a médiumnál, kapcsolatba szeretnél lépni Márta nénivel a fátyol túlsó oldaláról, azt hiszed, talán megőrzött mindent, ami Emberi, és most ott ül egy hintaszékben, a mennyekben, egy üdítőt iszogat, és ez örökké így is marad. Itt fog belépni az átmenet, a tranzíció lenyomata, amiről már beszéltünk. Minden élet után az átmenet egy lenyomatot hagy. Ezért azoknak a médiumoknak, akik képesek kapcsolatba lépni a holtakkal, válogatniuk kell Márta néni megnyilvánulásai között. Azután pedig arra van szükség, hogy kimondottan a „Márta néni” megnyilvánulással beszéljenek (egy a sok közül). És amikor ezt teszik, csak a halál-tranzíció energia lenyomatával beszélnek. Akármennyire is szeretnél pontosan a fátyol túloldalán lévő Márta nénivel beszélni, nem tudsz, mert ott nincs ilyen. Van azonban a Földön... tranzicójának az energiája, Gaiába ágyazva.

"Kryon, ki tudja-e deríteni valaki, aki beszél a holtakkal, hogy az illető hová ásta el a kincset?” Igen! Tudod, Márta néni lenyomata örökkévaló, tárolja azt a tudatot, aki ő volt, és még mindig rendelkezik minden információval, mint lelkének lenyomata. Minden ott van. Még mindig rendelkezik a tudattal mindenről, amit a Földön tett, mint Márta néni, és ha ismeri a titkot, hogy hol a kincs, a médiumnak sikerülhet azt megszerezni.

Ez a lenyomat örökkévaló. Beszélhetsz vele, amikor csak akarsz, a médium tehetségétől függően, és attól, mennyire tud behatolni a dimenziókba. Nagyon fontos azonban, hogy felfogd, hogy csak a Márta tranzíciója alkalmával keletkezett lenyomattal kommunikálsz. A következő alkalommal, amikor ilyen eseményen veszel részt - amit holtakkal való beszélgetésnek hívtok - figyeld meg a válaszokat, amelyeket a médium kap, mert mind hasonlóak:

„- Márta néni, hogy megy a sorod?”
„- Boldog vagyok" - mondja Márta néni."
„- Milyen ott a túloldalon Márta néni?”
„- Megtanulok dolgokat” - mondja.
„- Írd le a környezeted.”
„- Sötét van, de nem félek.”
„- Márta néni, meg tudod mondani, hol van a kincs?”
„- Persze. Ott van elásva a hátsó udvarban, a szilfa alatt.”

Minden földi információval rendelkezik, ami kell, de ha azt szeretnéd tudni, hogy van, ilyeneket mondhat: „Nagyon szeretlek”, mert még mindig ez van az elméjében a tranzíció állapotában... valami, ami lenyomatként örökre megmarad ezen a bolygón. Azt sem tudja megmondani, hol van, mert egyáltalán nem olyan valóságban van, amelynek, akár számára, akár számotokra értelme lenne. Sokan, akik ezt hallják, azonnal a 3D-s felfogásukat alkalmazzák, és így szólnak: „Márta néni leragadt! Hívjunk össze egy imacsoportot, hogy megszabadítsuk!” No, akkor újra, ha erre az esetre is a 3D-s festéket alkalmazod, korlátolt megértéssel fogsz távozni.

Azt is tudnod kell, hogy a tranzíciós lenyomatának bármelyik rétegébe lép be a médium, a válaszok különbözhetnek a legutóbbi kommunikáció válaszaitól. Nem festékről van szó, amit felhordasz és megszárad, és akkor mindig ilyennek látod. Ehelyett, ez egy dinamikus energia, Úgy érzed, mintha valós idejű lenne (nem az), és több valóság rétege van. Azt szeretném csak mondani, hogy a földi része megmarad. És ezzel a résszel beszél a médium. A médiumnak minden kommunikáció úgy tűnik, mintha a jelenben történne. De a lenyomat is számodra mindig úgy fog tűnni, mint a jelen. Mert egy idő nélküli, dimenziók közötti állapotban van.

Hadd mondjak el még valamit a lenyomatról, amit szintén tudnotok kell. Ha valaki eléggé szomorú volt a családban ahhoz, hogy beengedje ezt a lenyomatot tudatába és szívébe, az nagyon hosszú ideig ápolgatni fogja a hozzátartozója halála miatt érzett hihetetlen gyászt. És a lenyomat vele marad mindaddig, amíg ő táplálja. Ennek a lenyomatnak egy részét összeszedheti bárki, és felfoghatja mint félelem, szomorúság, csalódás vagy düh, attól függően, mit akar befogadni, mint érzelmet. Ám felfogható, mint szeretet, megváltás, béke és megoldás. A tranzíció lenyomata rugalmas, mert kvantum állapotban van. Tisztában vagytok vele, miről beszélek? Hányan hordozzák közületek valaki tranzíciós lenyomatának üledékét állandó szomorúság formájában? Úgy tűnik, még mindig itt van, még mindig,… és a személy egyszerűen képtelen túllépni azon a halálon. Hát, ilyen erőteljes az átmenet élménye, mivel nagyon hosszú időn keresztül befolyásolni tudja életedet, majdnem annyira, mint a „saját életed” energiája.

Hadd mondjak valami mást, ami talán sokaknak megmagyaráz néhány hátborzongató és félelmetes dolgot: ez az energia az, amit ti kísértetnek neveztek. A kísértetek nagyon gyakran, ennek a halál-tranzíciónak az eredményei. De jegyezd meg…ez nem olyan, mint a festék. Tehát, nem feltétlenül helyhez tartozik. Elmétek azt akarja gondolni, hogy ez 3D, tehát egy „kísértet-energia” bizonyos helyeken marad, nem így van. Ez mindenhol van és bárhol a Földön, ahol csak el akarod érni. Egy család beköltözhet egy házba, és érzik a halálnak ezt a szörnyű lenyomatát és nagyon félnek. Tehát elköltöznek egy másik házba. Furcsa módon, úgy tűnik a kísértet (lenyomat) velük együtt költözik! Ez azért történik, mert aktív módon együttműködnek vele, és félelmet hoznak létre maguk körül. Táplálják.

A félelem egy erőteljes energia, amely mindenféle dolgokat vonz, és ebben az esetben annyira erős volt, hogy lehetővé tette a lenyomatnak, hogy a család életének részévé váljon. Bárhová is mennek, velük fog menni mindaddig, amíg csak meg nem szakítják a félelem kapcsolatot vele…mert a kegyelmükbe fogadták. A szelleműzőknek nem gonosz entitásokkal van dolguk (habár ők azt gondolhatják). A Földi lenyomatok energiáival dolgoznak, amelyek bármilyen módon megnyilvánulnak, amit csak a szelleműző „látni és hinni” kíván. Az igazi szelleműző az, aki a félelem megszüntetésére szakosodik.

Ezek a lenyomatok nem olyanok, mint a festék. Lekaparni sem lehet őket rólad. Ez egy energia, ami egyszerűen itt marad, de áthatol a dimenziókon, ezért számodra különös módon viselkedik, és okkult energiának tűnik azok számára, akik úgy kívánják látni. Az átmenet lenyomata egy erőteljes és gyönyörű része a bolygónak, mert olyan, mint egy megemlékezés minden Emberről, aki valaha is itt élt veled, és szükség van rá a bolygó vibrációja szempontjából. A félelem vagy az öröm ott van a teremtő (te) szemében, és mint olyan sok más, dimenziókon áthatoló dolog, szeretheted őket (angyalok) vagy félhetsz tőlük (kísértetek) - de maga az energia nagyon hasonló egymáshoz.

Nem mondanám nektek ezeket a dolgokat, ha nem így volna. Ezeket az információkat azért kapjátok, hogy megértsétek a rendszer szépségét. Örüljetek annak, hogy minden életnek egy része itt marad és beszélgethetsz vele. Habár a lenyomat úgy tűnhet, mint egy ”szalag”, ami akkor működik, ha bekapcsolod, egyáltalán nem így van. Ez tulajdonképpen Márta néni, lebeg az időben, egy dimenziók közötti állapotban, beleágyazva a bolygó kristálymemóriájába. Még csak nincs megragadva sem, ahogy azt egyesek el akarják hitetni veletek. Ez a rendszer csodálatos, mélyreható, és egy rejtély a ti lineáris, 3D-s észlelésetek számára. De sokan, akik hozzád hasonlók elfogadják, hogy Isten több helyen is lehet, ugyanabban az időben, igazítsátok gondolkodásotokat Márta nénihez, ahhoz a lényhez, aki ugyanaz az energia... mindörökre a Föld része.

Képes egy médium hozzáférni egy meggyilkolt Emberhez, hogy megkérdezze tőle, mi történt? Igen. Ugyanarról van szó, de csak a tranzícióban lévő Emberhez tud kapcsolódni, és csak azt fogja megtudni, amit ez az Ember addig a pillanatig tudott.

Mindezek, magának az interdimenzionális megértésének kategóriájába tartoznak. Mert ti is, mindannyian rendelkeztek saját lenyomattal a Földön. Nehéznek tűnhet, de ehhez te magad is hozzáférhetsz, és még kölcsön is vehetsz valamit abból a bölcsességből és tehetségből, amihez hozzászoktál, hogy használd jelenlegi életedben. Én ezt az "Akashába való lemerülésnek" fogom nevezni. Ez alkalmassá tehet arra, hogy másként gondolkodj a halálról, de főképpen arra késztet, hogy másként gondolkodj az életről. Része ez annak a rendszernek, amely jobbá teszi az Emberi életet. Része a rendszernek, ami arra lett létrehozva, hogy békéhez, és ne gyászhoz jussatok általa. Része a rendszernek, ami azért készült, hogy becsülje isteni mivoltodat, és olyan valamit teremtsen, amiről nem is tudtad, hogy ott található.
Tehát, hol van Márta néni? Már amennyire lehetséges, ő pontosan itt van, a Föld része mindörökké, és elérhető.

Ugyanígy van ez a te összes életeddel is, mert az emberi vibráció az, ami működteti az összes dolgokat ezen a bolygón, és azért is felelős, ami éppen most történik...a földi béke megteremtésének valódi lehetősége, és a 2012-es megújulásba való elmozdulás a Fénymunkásokkal, akik értelmesek, félelem nélküliek és bölcsek a Föld dolgaiban, mint a 3D-ben, mint a többi dimenzióban.

Ez itt egy szent terület, tudjátok. Nem mindig állítjuk ezt. Egy szent terület. Nincs kedvem elmenni. De látni foglak benneteket egy pillanaton belül. Mindig ezt teszem.

És ez így van.

Kryon

fortis 2009.03.17. 22:51:04

@fortis: azt hiszem ez fontos téma .

fortis 2009.03.19. 10:55:52

Van valami utalás a mi kis hazánkról , vagy népünkről a Kryon fordításokban ?Említenek minket valahol ? Hiszen azt mondják a föld csakrája itt a Pilis hegységben van , azaz Dobogókő , vagyis lehet az egész Pilis az lenne , nos nem találtam utalást , hol keressem ? Vajon ha a mágneses hálló elfordul , a föld szívcsakrája is máshová kerül ?

wich (törölt) 2009.03.19. 22:31:58

MAGYAROK, FEL KELL, HOGY ÉBREDJETEK!

Az embereket mindig a cselekedeteik után ítéljük meg.

Minden időben voltak árulók, akik saját lelküket nem kímélve, eladták Országukat, Hazájukat.

A világ örök körforgásrendszerében, ez az egy, többi mással kiegészítve, nem változott.

A színfalak mögött, szervezett működések, teljességével lehetetlenné teszik az Ország felvirágzását.

Minden eszközt megragadnak, hogy az irányítást a kezükben megtartsák, és az alapján taszítsák még mélyebbre a népet.

Én az Ősötök, (nem nevezem meg MAGam), Ki egykoron köztetek jártam a többi Ősötökkel együtt,- mi a fátyol túl oldaláról, jobban rálátunk a helyzetetekre.

Már nem lehet csendes szavakban remélni, a remény már elfogyott benne. Itt már tenni és tenni kell,- erő felett kell tenni, akár áldozat árán is!

Döntsétek el mit jelent számotokra a Nemzet, és a népirtás meddig mehet el, és ennek függvényében cselekedjetek!

Én nem arra buzdítalak benneteket, hogy felelőtlenül és elhamarkodott döntéseket hozzatok meg és aszerint cselekedjetek.

De most már a szép szó nem elég, a tettek mezejére kell lépnetek!

Vállalnotok kell magyarságotokat, nemzeti mivoltotokat, és hovatartozásotokat!

Tisztán kell látni a kialakult helyzetet!

Az Ősök mellettetek állnak és a segítségetekre sietnek, - ébresztenek benneteket.

MAGatokban rejlik a megoldás!

Legelőször is össze kell fognotok és EGYSÉGET kell alkotnotok!

A széthúzás sehová nem vezet!

Szétdarabolt energiákkal nem lehet Egységet alkotni!

Újra a kis embernek kell lépni, mert a nagyok nem cselekszenek.

Sőt, ők még rosszabbá válnak, mert nem merik vállalni a helyzetet.

Bábként mozognak, és akképpen mozgatnak másokat.

Éhbérért dolgoztatnak, megadóztatnak, síralomba taszítanak.

Kérésnek, parancsnak, foganatja nincsen. Minden eszközt megragadnak, hogy önmaguk bőrét mentsék. Átgázolnak mindenen és mindenkin,- nem számít, ha egy Ország, egy Nemzet esik áldozatul cselszövéseiknek.

Meglepődhettek gyermekeim, hogy merek ily hangsúlyosan kijelenteni dolgokat.

Az IGAZSÁGOT jelentem ki!

S az IGAZSÁG nem mindenkinek fog tetszeni,- van, akiknek azért nem, mert félnek. Féltik életük, és javaikat mentik.

Féltik a megélhetésüket, a családjukat, és így nem mernek előrébb lépni.

Egymásra vártok emberek, de azt hiába teszitek.

Ember,- embert árul. Ember,- Hazát árul.
Óvatosak legyetek!

Kisközösségben találjátok meg egymást, és alkossatok EGYET.

De mindig előtte győződjetek meg a közösség tiszta szándékáról,- mert benne áruló nem lehet!

Mert biz’á a színfalak mögött figyelők rejtőznek!

Mérlegelnek, okoskodnak, tanácsokat osztogatnak.

Tettetik a butát, a sutát,- de ha tudnátok, mivel vannak felvértezve…

Magyarok, KIK AZOK VAGYTOK,- merjetek, vállaljatok!

Ha Isten veled, ki ellened?

Tetteket, cselekedeteket, kiokumált terveket, nem adhatok a kezetekbe. Ekképp nem segíthetlek meg benneteket.

De, tisztánlátásra szólítalak fel benneteket!

A szívélyességnek és a naivságnak itt már helye nincsen!

Ha már Egységet alkotattok, óvatosak legyetek,- ki az, akit még befogadtok!

A bizalomnak ára van! Ne válj gyanakvóvá,- de válj óvatossá!

Figyelj oda, mit osztasz meg, és arra, hogy kivel osztod meg.

Ne add ki magad minden körülmények között.

Járj a kígyó bölcsességével és a galamb szelídségével!

Ha csak az utóbbival teszed a dolgod, egy idő után magad is veszendőbe mehetsz.

Találd meg azt az utat, amely a titkot rejti.

A múltból merítkezetek, a múltból éljetek,- de fordítsátok azt át a jelenbe!

A múltat okumálják, a jelent megcselekszik.

Az erő mely bennetek lakozik, nemzeteket mentet meg!

Ne tagadjátok el történelmeteket!

Istent hozzátok vissza MAGatokba, vonjátok be mindennapjaitokba, az életetekbe,- és Vele együtt tegyetek!

Ő legyen a ti pásztorotok, és ti a nyájaivá váljatok!

Ámen.

Totu Töredék 2009.03.19. 22:51:54

@wich:

Nem moderálom ki az általad bemásolt szöveget, mert nem vagyok a szabad vélemény nyílvánítás ellen.

De szerintem ez a téma nem tartozik a blog célkitűzései közé, ezért kérlek, hogy te is tartsd magad ehhez.

Én magam sem vagyok megelégedve a parlament munkájával, de ezt megtartom a magam belső körének, és nem a blogon tárgyalom ki.

Remélem, megérted! Kár lenne ilyesmi miatt rossz hangulatban elválni.


üdv,
Totu

fortis 2009.03.19. 23:08:03

@wich:
Köszönöm Wich , nos ehhez a részhez még nem jutottam el , csak Sávától tudom , hogy említettek bennünket is . De a föld szívcsakráról mit gondolsz ?Az energiahálló elcsúszása nem érinti ? Amúgy bevallom őszintén a Magyarokkal kapcsolatban nem pont ilyesmire gondoltam volna , de amúgy biztosan így van , hiszen mindenki tudja , látja , a saját bőrén érzi , hogy teszik tönkre bizonyos érdekek kis népünk teljes sorsát .
Köszi , hogy beírtad !

fortis 2009.03.19. 23:11:49

@fortis:
Bocsi Totu , most olvastalak , nem feszegetem a témát , és megvallom őszintén nem is gondoltam , hogy a kérdésemre ilyen jellegű volt a válasz . De hát az üzenet egy entitastól érkezett és ez tette érdekessé a témát . Szóval bocsi !

Totu Töredék 2009.03.19. 23:22:33

@fortis:

én nem a megbeszélés ellen vagyok, csak azt szerettem volna elérni, hogy ne menjen át a dolog közéleti helyzetelemzésbe, és az abból fakadó gyűlölködésbe. hogy rondább szavakat ne használjak.

nem gyanusítok ezzel senkit, csak ahol sok különböző ember fordul meg, gyakran esik meg az ilyesmi.

tiszteletttel:
Totu

wich (törölt) 2009.03.20. 10:57:21

Sziasztok!
Az alábbi oldalról idéztem a fentieket:
vegtelenszeretet777.shp.hu/hpc/web.php?a=vegtelenszeretet777&o=rolam_E1H
s bár eszembe sem jutott politikai vizekre terelni az oldalt, a fentiekkel teljes mértékben azonosulni tudok.
Az az igazság, hogy nem jutottam még el arra a szintre, mint Te Totu, sajnos, de keresem az utam. Hol-hol, már azt hiszem közelítek az én ösvényemhez, márkor meg elvesztem a hitem, tévútra kerülök.
Azt hittem ez az oldal segít majd nekem ebben. Segít ahhoz hogy visszataláljak az útra.
Sajnálom, ha megbántottam valakit, sajnálom, ha rontottam az összképet.
Nem ez volt a szándékom. Csak párbeszédre, eszmecserére vágytam. De mostmár rájöttem azt nem itt kell keresenem.
Egyébként nem vagyok Kryon nagy ismerője, de annál nagyobb tisztelője, mert ő is csak mostanában, avval az üzenettel, -amit tévedésből ide feltettem - kopogtatott be hozzám. Azóta szomjasan keresem üzeneteit, s rengeteg oldalra találtam, rengeteg tanulni valóm van. S valószínűleg ebből a zsákutcából is sokat tanultam-tanulok.
Kedves fortis!
Kryon fordítást nem találtam a kérdéseddel kapcsolatban, de annál több írást más forrásokból. Ebbe is szándékozom belemélyedni.
Ja, s tényleg elég politikai a fenti idézet, de az az igazság, hogy ebbe jóformán bele sem gondoltam.
"Kryon és a szent család üzenetei a magyarokhoz" címszó alatt találtam.
Üdv. mindenkinek
Ez volt az utolsó bejelentkezésem.
És ez így van.

biz 2009.10.22. 22:47:23

@wich (törölt): TOTU nagyon érzékeny,mert nemrég csalatkozott igen nagyot ( a szeretet természetes naivitása ),és nem dolgozta még föl!Ezen Túl kell lenned TOTU,mert kellesz nekünk,mert jó ember vagy,...stb...

Totu Töredék 2009.10.23. 09:52:23

Biz. :)

Nem mondtam, hogy eltávolodtam a blogtól, csak a tartalom frissülését adtam a TI kezetekbe. :)

Az én idegeimnek megártott, hogy gyk. senki nem jött, nem kaptam visszajelzéseket. Tisztelet a kivételnek.

Viszont egyik meghívott szerkesztő sem posztolt fortist kivéve. És ez hangsúlyozottan nem az én blogom, hanem a mienk. nem magamutogatásból kezdtem bele, hanem mert hittem benne, hogy van létjogosultsága.

Ha van is, én már nem hiszek benne.
süti beállítások módosítása